Verzending

Bestellingen voor 15.30 besteld verzenden wij dezelfde dag.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.30 uur worden gedaan, verzenden wij dezelfde dag nog. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 

NEDERLAND  
Standaard bezorging Heb je op een werkdag voor 15.30 uur besteld, dan ontvang je je bestelling meestal de volgende dag al in huis.
Brievenbus post
Pakketpost

€4,20
€6,75
Gratis bezorging Bestel je voor €35,- of meer? Dan is de verzending gratis! Heb je op een werkdag voor 15.30 besteld, dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag in huis. Gratis

 

BELGIË  
Standaard bezorging Heb je op een werkdag voor 15.30 uur besteld, dan ontvang je je bestelling meestal binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Pakketpost.
.
€9.50
Gratis bezorging Bestel je voor €50,- of meer? Dan is de verzending gratis! Heb je op een werkdag voor 15.30 besteld, dan ontvang je je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Gratis

 

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 22:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wij verzenden met gewone pakketten of brievenbuspakketjes. Brievenbus pakketjes passen door de brievenbus en je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. 
Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een mail en de track & trace code om de zending te volgen.

Per abuis een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

 

Foto
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Ga je hiermee akkoord?