Filter

close
Shampoo-&-Conditioner-Bars
Shampoo & Conditioner Bars

Natuurlijke en handgemaakte shampoo en conditioner Bars voor de verschillende haartype's. Vegan shampoobars met natuurlijke ingredienten en allen plastic vrij!


Onze haarverzorgingsproducten vervangen gemiddeld drie flessen haarverzorgingsproducten. Op deze wijze draag jij ook een steentje bij voor een beter milieu! Maar eerlijk is eerlijk, soms moet je hoofdhuid er even aan wennen. Wellicht dat jij er ook even aan moet wennen om je haar in te smeren met een blokje in plaats van een scheut shampoo. Maar ben je er eenmaal aan gewend, dan wil je echt niets anders meer!


Weergave:


Bezig met laden...Hoe gebruik je een shampoo of conditioner bar?

De wijze hoe je de shampoo of een conditioner bar gebruikt is simpel.
Maak de bar en je handen nat en wrijf het een aantal keren tussen je handen. Wat op je handen achterblijft smeer je royaal in je haren en spoel je vervolgens goed uit.

Het is belangrijk om zowel de shampoo bar als de conditioner bar na gebruik goed te laten drogen, bij voorkeur op een droge plek. Hierdoor heb je nog langer plezier van de bar.

Onze bewaarzakjes zijn naast de zeepbakjes ook ideaal om je zeep te laten drogen. De travelbudy is handig wanneer je gaat sporten of op reis of uit logeren gaat. 


Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Ga je hiermee akkoord?