RetournerenWij verpakken onze producten zorgvuldig. Producten die verzegeld zijn, zoals bijvoorbeeld onze zepen, kunnen indien de verzegeling is verbroken om hygienische redenen niet retour gestuurd worden. Wel willen wij graag met je tot een passende oplossing komen, mocht je niet tevreden zijn met onze producten.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen  om het product retour te sturen.
Retourneer je de volledige bestelling dan boeken wij het volledige orderbedrag incl. verzendkosten retour. Retourneer je een deel van de bestelling dan boeken wij alleen het geretourneerde artikel retour. De verzendkosten voor retourneren naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van de vervoerder voor de exacte tarieven.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking beschadigd zijn, meer dan nodig om het product te voelen of proberen, dan zullen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel de producten dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Ga je hiermee akkoord?
Accepteer geselecteerde cookies